Škola ronjenja

ZADAR SUB organizira ronilačke tečajeve po Scuba Schools International standardima. SSI je vodeća organizacija u svijetu na polju rekreativnog ronjenja. Certifikati koje izdajemo međunarodno su priznati i kompatibilni sa drugim organizacijama.

 

 

Detalje o tečajevima možete pročitati u našoj INFO brošuri:

 

INFO BROŠURA (PDF)

 

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti dolaskom u centar ili pozivom na jedan od telefona. Tečajevi se održavaju tijekom cijele godine. Za raspored održavanja tečajeva pogledajte naš kalendar događanja.

 

 

ZNANJE Postoje određene vještine ronjenja koje morate naučiti. Uz pomoć profesionalnog sustava izobrazbe, možete učiti tempom koji vam odgovara. Vaš instruktor uvijek vam je na raspolaganju.

 

OPREMA Najudobniji i najprikladniji način za uživanje u ronjenju je uz pomoć vlastite ronilačke opreme. Kako se bolje upoznajete sa svojom opremom, tako je vaša razina sposobnosti veća. Redoviti godišnji servis opreme smanjuje mogućnost nepravilnog rada i kvarova.

 

VJEŠTINE Morate razviti osnovne vještine ronjenja, kao što su kretanje u vodi i rukovanje ronilačkom opremom. Najbolji način učenja je uz kvalificiranog instrukotra u ovlaštenoj školi za ronjenje. Ponavljanje vježbi povećava razinu znanja.

 

ISKUSTVO Učenjem povećavate znanje i vještine, ali glavni ključ koji vodi do sigurnog i promišljenog ronioca je roniti što više. Stupanj znanja povećava se ronjenjem na različitim lokacijama, upoznavanjem novih ljudi i novih avantura pri istraživanju novih lokacija. Zato je moto SSI-a: serious diving, serious fun (promišljeno ronjenje, promišljena zabava) Ronjenje pruža neograničene mogućnosti istraživanja, pronalazaka, učenja i novih avantura. Koliko želje i entuzijazma imaš, toliko daleko možeš ići.

 

 

2010. godine ZADAR SUB škola ronjenja dobila je EUF certifikat. Certifikat znači da smo zadovoljili europske standarde za ronilačke centre, tj. dokazali smo da smo kompetetni te da pružamo kvalitetnu uslugu na polju obuke ronioca.

Naši klijenti sada imaju još jednu potvrdu kvalitetne usluge koju ZADAR SUB pruža.

 


www.euf-certification.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više informacija o ronilačkim tečajevima:

 

KONTAKTIRAJTE NAS